Mærker

 • Adidas

  Adidas

  Adidas er et tysk firma og er en af verdens største sportsmærker. Adidas producerer sportsudstyr og diverse ting indenfor sportsmode, særligt kendt for at lave fodtøj, men også bl.a. trøjer og shorts.

  Adidas producere golftøj og golfsko i topkvalitet i et sportsligt og moderne design.

 • Axglo

  Axglo

  Axglo Inc., er en Canadisk virksomhed grundlagt i 2003, specialiseret i design, fremstilling og distribution af golfprodukter.

 • Big Max

  Big Max

  Big Max er en populær producent af golfudstyr, som specialiserer sig i at skabe højkvalitets golfvogne, golfbags og tilbehør. Virksomheden blev grundlagt i 1994 i Tyskland, og har siden da udviklet sig til en af de førende producenter af golfudstyr i Europa.

 • Bionic

  Bionic

  Bionic - verdens mest avancerede handske. Designet af en førende ortopædisk håndspecialist, Bionic handsker tilbyder ergonomisk teknologi, der er helt unik. Gennem patenterede egenskaber og materialer af højeste kvalitet vil du få mere komfort, forbedret gribekraft og holdbarhed.

 • Bridgestone Golf

  Bridgestone Golf

  Bridgestone Golf er en amerikansk virksomhed stiftet helt tilbage i 1931. Firmaet har hovedsæde i Georgia USA og producerer alle typer golfudstyr fra golfbolde, golfkøller, golfjern, golfbags, golf tilbehør m.m. under de 2 brands Bridgestone og Precept.

 • Bushnell

  Bushnell

  Bushnell er en amerikansk producent af golf kikkerter. Bushnell står bag PinSeeker teknologien, som hurtigt giver golfspillere den helt nøjagtige afstand.

 • Callaway

  Callaway

  Callaway Golf er i dag verdens største producent af golf udstyr. Callaway har altid været nyskabende og anvender avanceret teknologi i udviklingen af deres udstyr, deres brede sortiment henvender sig til alle typer golfspillere. Callaway producere udover golfjern og golfkøller også golfbolde, golftøj og andet golftilbehør

 • Champ

  Champ

  Champ er et amerikansk selskab, som har produceret golf artikler siden 1931 og er specielt kendt for deres spikes system til golfsko. 

 • Clicgear

  Clicgear

  Clicgear er et kendt golfbrand, som designer golfvogne i høj kvalitet. Til Clickgear golfvognene findes det er bredt sortiment af tilbehør, som f.eks. kopholder, paraplyholder, GPS eller mobil holdere, alt i bedste kvalitet og smart og funktionelt design.

 • Cobra

  Cobra

  Cobra er stiftet af den australske amatørgolfmester Thomas Crow i 1973. Cobra siden etableringen haft stor succes med udviklingen af golfudstyr. I april 2010 køber PUMA AG Cobra Golf og skaber et nyt selskab, COBRA-PUMA GOLF. Fusionen udnytter PUMA Golfs design af fodtøj, beklædning og tilbehør med Cobra Golfs avancerede udstyr og tilbehør.

 • Daily Sports

  Daily Sports

  Daily Sports er Sveriges største leverandør af golftøj til damer. Daily Sport er kendt for deres feminine pasform, unikke mønstre og iøjnefaldende detaljer uden kompromis med funktionalitet eller komfort. Det gør dem til et godt valg til både arbejde og golfbane.

 • Ecco

  Ecco

  ECCO golfsko er designet til at give dig solidt fodfæste og balance, når du spiller. Vi har både golfsko til damer og til herrer og mange af vores modeller kommer med vandtæt GORE-TEX, så dine fødder forbliver tørre selv på en våd golfbane.

 • FootJoy

  FootJoy

  Det amerikanske selskab, Footjoy, er et af de helt store golf brands, med en mere end 100 lang historie bag. VildMedGolf forhandler både sko, golftøj, handsker og andet udstyr fra Footjoy. Fottjoy tror på at opnå en unik balance mellem håndværk og teknologi, stil og komfort, pasform og funktion. Det er et engagement, der afspejles i hvert produkt, de laver, og som værdsættes af lidenskabelige golfspillere over hele verden

 • G/FORE

  G/FORE

  G/FORE er der, hvor moderne design, ungdommens energi, og golfens traditioner mødes.

  Virksomheden er startet i Los Angeles, men med et globalt perspektiv. G/FORE er et koncept bestående af en passion for moderne design kombineret med en kærlighed til golf. Inspireret af kunst, arkitektur, og høj mode, er G/FORE kendetegnet ved deres sans for detaljer, høj kvalitet, spændende design, og ungdommens energi. G/FORE stræber konstant efter at levere et stærk og farverig indtryk til golf spillet og deres hensigt er at differentiere sig og samtidig fastholde fokus på traditionerne i golfsporten.

 • Galvin Green

  Galvin Green

  Galvin Green er et svensk golfmærke, som tilbage i 1990 besluttede sig for at lave kvalitetsregntøj til golfspillere. De to virksomhedsstiftere Tomas Nilsson og chefdesigner Mats Lundqvist ønskede at udvikle noget ultralet og 100% vind- og vandtæt regntøj, som også er åndbart. I 1992 introducerede de det første regntøj i smarte farver, udført i den bedste vandtætte teknologi, det berømte GORETEX-laminat. Udviklingen fortsatte, og 7 år senere blev verden introduceret for GORE-TEX PACLITE teknologien, hvor regntøjet var blevet endnu lettere, og hvor lommer og indvendig foring blev fjernet for at give et endnu mere funktionelt, let og vandtæt beklædning genstand. I 2004 blev MULTI-LAYER CONCEPTET også en del af Galvin Greens fantastiske kvalitet.

 • Garmin

  Garmin

  Disse fire ord beskriver Garmin, vores produkter, vores virksomhed, vores kultur … vores fremtid. Som verdensledende producent af navigationsudstyr er Garmin dedikeret til udviklingen af suveræne produkter til bil, luftfart og marine samt outdoor- og sportsaktiviteter, som bliver en essentiel del af vores kunders liv.

  Garmins forretningsmodel er baseret på det, "vertikal integration": de designer, fremstiller, markedsfører og sælger selv deres produkter, hvilket giver dem bedre kontrol over kvalitet, service og tidsplaner. Deres brugervenlige produkter er ikke alene eftertragtede for deres overbevisende design og høje kvalitet, men også for deres nyskabende funktioner, der forbedrer tilværelsen for kunderne.

  Garmin har flere end 16.000 medarbejdere fordelt på 82 kontorer i hele verden.

 • Golf Pride

  Golf Pride

  Golf Pride er førende på verdensplan inden for golf gribs. Gennem innocation og teknologi har Golf Pride forbedret deres produkter gennem mere en 60 år.

 • Hirzl

  Hirzl

  Hirzl er et tysk selskab, som har specialiseret sig i udvikling af handsker til mange sportsgrene, herunder golf. Hirzl producere golf handsker til alt slags vejr – løsningen er HIRZL® GRIPPP-teknologi, om solen skinner eller det regner, med TRUST & GRIPPP serien fra HIRZL, får du mærkbart mere greb end nogen andre handsker.

 • Holebrook

  Holebrook

  HOLEBROOK SWEDEN er et svensk mærke med strik som fokus. Strikkede trøjer i uld, bomuld og alpaka. kollektionen indeholder vindforede vindtætte trøjer i uld og bomuld. HOLEBROOK benytter det vindtætte materiale ”elastan”, som stopper vinden, men ikke bevægelsen. HOLEBRROK fremstiller og syr alt i Europa. Garn og stoffer er af højeste kvalitet og nøje udvalgt til at sikre design, holdbarhed, kvalitet og funktion.

 • iCart

  iCart

  iCart er et brand under Masters Golf UK, der leverer golfvogne / trolleys og golfbags i god kvalitet og konkurrencedygtige priser.

 • J. Lindeberg

  J. Lindeberg

  J. Lindeberg er et skandinavisk mærke, som er grundlagt i Stockholm i 1996. J. Lindeberg er specialiseret i sports og modetøj af høj kvalitet. 

 • Lamkin

  Lamkin

  Lamkin er et amerikansk selskab, som er etableret i 1925 af virksomhedens grundlægger. Lamkin fremstiller førsteklasses golf grips, og er i dag blandt verdens førende på markeder, med produktioner i hele verden.

 • Lexton Links

  Lexton Links

  Lexton Links er en dansk virksomhed, hvor design og pasform tager udgangspunkt i skandinavisk stil. Designet er inspireret af vejrforholdene og de fantastiske golfbaner i nærheden af Lexington City, Kentucky, USA. Lexton Links design og funktion tager udgangspunkt i mere end 25 års erfaring fra golf- og tekstilindustrien, og er et fantastisk mix af sporty og klassisk design. Materialet er åndbart og udført i meget holdbart stof, og tøjet bruges derfor også til sejlads, vandreture, tennis mv.

 • Lignum Tee
 • Longridge
 • LS Style

  LS Style

  Lille eksklusiv dansk firma. som udvikler smart, moderigtigt og anderledes golftøj til kvinder

 • MacGregor

  MacGregor

  MacGregor Golf Company har produceret golf udstyr siden 1897. Sortimentet fra MacGregor indeholder alt fra Golfudstyr, golfbolde, golfbags, tøj og andet tilbehør. 

 • Masters Golf
 • MGI Golf

  MGI Golf

  Det australske selskab MGI er synonymt med el golfvogne. Siden starten i 1993 har MGI opbygget et godt ry og opnået stor erfaring. MGI står for innovation, kvalitet og design.

 • Mileseey

  Mileseey

  I 2006 stødte Jore, en ung ingeniør, på et bemærkelsesværdigt måleværktøj, der kun blev brugt af eksperter inden for landmåling - laser afstandsmåleren (LDM).

  Inspireret af dets potentiale for at gavne mennesker fra alle samfundslag, dedikerede han tre år til at opfinde "dual-emitter single-receiver" laser præcisionsteknologi, hvilket resulterede i verdens første forbrugerorienterede professionelle LDM.

  I 2009 blev MILESEEY grundlagt som et firma dedikeret til at skabe mere visionære og innovative produkter, der kan gavne alle.

  Ved at integrere vores topmoderne laserpræcisionsteknologier i udendørs optik udvidede Mileseey sit produktsortiment og tilbyder en forskelligartet samling af udendørs optikprodukter, herunder laser afstandsmålere, termisk billeddannelse og natkikkerter.

  På hele rejsen Mileseey forblevet tro mod deres kerneværdier. Mileseey har forpligtet sig til at udforske teknologier konstant og innovation af produktform og -funktion.

 • MKids Golf
 • OCEANTEE

  OCEANTEE

  OCEANTEE er startet af en havbiolog, som kom på ideen om at producere bambus tee. I dag arbejder OCEANTEE med bæredygtighedseksperter omkring anvendelsen af miljøvenlige materialer og processer.

 • Odyssey

  Odyssey

  Odyssey er er amerikansk golf brand, som er ejet af Callaway Golf. Dermed er Odyssey en del af verdens største producent af golfudstyr. Odyssey putters er kendt for et stort design udvalg af golf puttere i top kvalitet. 

 • OGIO

  OGIO

  OGIO, som siden 2017 har været ejet af Callaway, fremstiller og designer bl.a. golfbags. OGIO er kendt for høj kvalitet, funktionalitet og ydeevne.

 • Ozoone
 • Pinnacle
 • Pride Golf Tee

  Pride Golf Tee

  Pride golf tee er startet i Tampa, Florida helt tilbage i 1930 og Pride Golf Tee er nu verdens største producent af golf tees i træ takket være en state-of-the-art teknologi, der gør det muligt for virksomheden at producere milliarder af tees om året.

  I dag opererer Pride Golf Tee under navnet PrideSports og omfatter mærket Pride Golf Tee®, Softspikes® og Fast-Twist® Insert System.

 • Rapsodo

  Rapsodo

  Rapsodo er et amerikansk firma, der blev grundlagt i 2010 og specialiserer sig i at udvikle avanceret teknologi til sportsudøvere og trænere. Firmaet fokuserer primært på baseball og golf, og deres teknologi giver brugerne mulighed for at forbedre deres præstationer ved at analysere data og få indsigt i deres spil.

 • Röhnisch

  Röhnisch

  Röhnisch er et svensk mærke, som producerer dametøj til kvinder i alle størrelser. Röhnisch er famile-ejet, og findes i dag i mere en 20 forskellige lande. 

  Röhnish lægger stor vægt på kvalitet, design og ikke mindst pasform, og går ind for bæredygtig produktion. De laver alle deres styles fra str. XS til XXXL

 • Rovic by Clicgear

  Rovic by Clicgear

  Rovic distribuerer Clicgear og Rovic og levere golfvogne af højkvalitet, produceret på egen fabrik.

 • Scotty Cameron

  Scotty Cameron

  Scotty Cameron

 • Softspikes

  Softspikes

  Softspikes® er startet i 1993, og er i dag det førende brand inden for spikes til golfsko. Softspikes, LLC er en afdeling af PrideSports, som blev dannet i januar 2003 efter Pride Manufacturing Companys opkøb af SoftSpikes® og dets søsterselskab, TriSport Ltd. i England. Denne fusion dannede verdens førende golftilbehørsvirksomhed.

 • Super Stroke

  Super Stroke

  For ikke så længe siden brugte alle golfspillere stort set de samme grips. Super Stroke blev oprettet for at ændre det. I 2009 lancerede Super Stroke helt nye grips for at hjælpe golfspillere.

  Hos SuperStroke er missionen at hjælpe golfspillere med at udføre hvert sving og hvert slag bedst muligt. Hver dag stræbes der efter at forbedre sving- og puttergreb med nye former, størrelser, materialer og teknologier. 

 • Surprizeshop
 • The Golfers Club / Brand Fusion

  The Golfers Club / Brand Fusion

  Brand Fusion har været leverandør til golfbranchen siden 1980 og er den førende globale distributør af mærkevarer og licenserede produkter til handelen.

 • Titleist

  Titleist

  Titleist er et anerkendt amerikansk brand, som blev grundlagt i 1910 og ejes af Acushnet Company. Titleist er særligt kendt for deres golfbolde, som Pro V1 og Pro V1x til elitespillere, der er nogle af de mest benyttede golfbolde blandt mange golfspillere.

 • Under Armour

  Under Armour

  Amerikanske Under Armour, er et af verdens største brands inden for golftøj. Under Armour blev stiftet i 1996, og har siden da udviklet funktionsdygtig og trendy golftøj til både mænd og kvinder. Under Armour er bl.a. repræsenteret af den tidligere verdensetter, Jordan Spieth.

 • US Kids Golf

  US Kids Golf

  US Kids Golf blev startet i 1996 som en løsning på det problem, som grundlæggeren Dan Van Horn oplevede, da han forsøgte at få sine børn i alderen 5 og 8 til at spille golf. "De var i første omgang begejstrede, men deres interesse faldt hurtigt. De havde ikke det sjovt", bemærker Van Horn.

 • VildMedGolf.dk

  VildMedGolf.dk

  Dansk webshop og pro-shop, som forhandler golf alle produkter til konkurrencedygtige priser.

 • Wilson

  Wilson

  Wilson laver golfudstyr til både professionelle og amatørspillere og er en af vores foretrukne leverandører.

 • ZOOM

  ZOOM

  ZOOM Golf - leverandør af golfhandsker, strømper og golfkikkerter