VildMedGolf.dk er en dansk webshop, en pro-shop og et golfforum.

 
Siden 2012 har VildMedGolf.dk været mødestedet for golfdebat - og i 2017 har vi tilføjet en webshop til VildMedGolf.dk, hvor du kan finde gode tilbud på golftøj, golfudstyr, golfbolde og al alt tilbehør til golfspillere.
 
Hver dag besøger rigtig mange golfinteresserede vores forum https://www.vildmedgolf.dk/forum/, og mange af dem er aktive i debatten. Dette har dannet grundlag for idéen til at starte https://vildmedgolf.dk, som en selvstændig enhed der støtter op om den gratis debatside, der drives 100% af frivillige kræfter.
 
Pr. 1. januar 2021 er VildMedGolf.dk også en fysisk butik, beliggende i Hedensted Golf Klub, Rindbækvej 6, 8722 Hedensted. Her er der naturligvis mulighed for at afhente de bestilte varer og se det meste af vores sortiment.

VildMedGolf.dk tilbyder:

- Personlig kundeservice 24/7
- Hurtig levering
- Konkurrencedygtige priser
- Golfudstyr fra de bedste golfbrands
- Tilknyttet golf pro for professionel rådgivning om udstyr
- Custom fitting med TrackMan
- e-mærket webshop
- 30 dages returret
- SSL krypteret hjemmeside
- Dansk betalingsgateway
- Høj sikkerhed

Jette Engbo 15-03-2021 i Hedensted Pro Shop.
Jeg har pr. 1. januar 2021 startet VildMedGolf.dk og VildMedGolf debatforum. Samtidigt har jeg overtaget Proshoppen i Hedensted Golf Klub, hvorfra webshoppen vil blive drevet fremover. Det er en gammel drøm der går i opfyldelse med en kombineret butik og webshop, og jeg vil fortsætte den positive udvikling af både shoppen og VildMedGolf forummet. Hos os vil du opleve en personlig service, og vi sætter altid dig som kunde i centrum. 

Vores kunder siger...

Super oplevelse Billigst på nettet Ingen problemer med bestilling og levering

Hurtig levering og perfekte produkter

Utrolig hurtig og effektiv betjening.  

Fik en meget venlig og yderst tilfredsstillende behandling af VildMedGolf