Varer af mærket The Golfers Club / Brand Fusion

Brand Fusion har været leverandør til golfbranchen siden 1980 og er den førende globale distributør af mærkevarer og licenserede produkter til handelen.

Brand Fusion har været leverandør til golfbranchen siden 1980 og er den førende globale distributør af mærkevarer og licenserede produkter til handelen.

Brand fusion gummitees til driving-range-måtte - 3 størrelser

Driving range tees i gummi, der passer på udslagsmåtten - 3 højder inkluderet. Slut med at kæmpe med at få træ-tees ned i udslagsmåtten - hav altid disse gummi-tees i baggen, til når du skal træne. Placeres under måtten i det dertil egnede hul, og du kan slå løs da disse tees kan anvendes igen og...

Pris 49,00 kr.

  Brand Fusion vinter gummi tees

  Driving range tees i gummi, der passer på udslagsmåtten - 4 højder inkluderet. Slut med at kæmpe med at få træ-tees ned i udslagsmåtten - hav altid disse gummi-tees i baggen, til når du skal træne. 

  Pris 45,00 kr.

   The Golfers Club Clikka Tube

   Rør som kan tage 20 bolde, og er perfekt til dig som træner indspil. Smart kliksystem så du nemt kan klikke boldene ud.

   Pris 90,00 kr.

    Brand Fusion Pitchfork

    Pitcfork incl. Cap  clip, så den kan sættes fast på din cap. Pakken indeholder 4 markører i 4 forskellige farver; orage, grøn, hvid og sort. 

    Pris 169,00 kr.

     The Golfers Club fiskestang 3,6 meter

     Fiskestang fra The Golfers Club Collection  Description Extends to 12FT (3.65m) Perfect for water hazards Compact when retracting Ball Scoop for easy collection Sits in bag with clubs

     Pris 199,00 kr.