Varer af mærket US Kids Golf

US Kids Golf blev startet i 1996 som en løsning på det problem, som grundlæggeren Dan Van Horn oplevede, da han forsøgte at få sine børn i alderen 5 og 8 til at spille golf. "De var i første omgang begejstrede, men deres interesse faldt hurtigt. De havde ikke det sjovt", bemærker Van Horn.

US Kids Golf blev startet i 1996 som en løsning på det problem, som grundlæggeren Dan Van Horn oplevede, da han forsøgte at få sine børn i alderen 5 og 8 til at spille golf. "De var i første omgang begejstrede, men deres interesse faldt hurtigt. De havde ikke det sjovt", bemærker Van Horn.

"På det tidspunkt indså jeg ikke, at golfjern ændret til juniorstørrelse og juniorgolfkøller generelt var så tunge - de skadede ikke kun mine børns golfsving, men også deres lyst til at spille."

Det var årsagen til at den tidligere golf-professionelle og uddannede ingeniør begyndte at udvikle Ultralight golfkøller til børn, der var designet til at være 25% lettere end voksnes, og han dannede firmaet US Kids Golf.

Siden da har forældre og Pro'er rundt omkring i verden set den utrolige forskel, som lette og rigtigt dimensionerede golfsæt har betydet i de unge spilleres golfsving og entusiasme for spillet. I dag er selskabet verdens førende udbyder af udstyr til børn og yngre golfspillere.

Siden blev ikke fundet

Prøv at gennemsøge vort katalog, måske finder du hvad du søger!